Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Få adgang til og frigiv e -mails i karantæne ved hjælp af Avanceret e -mail -sikkerhed

Med tilføjelsesprogrammet Avanceret mailsikkerhed kan slutbrugere og organisationsadministratorer søge efter og frigive e-mails i karantæne i Proofpoint.

1. Log ind på Avanceret e-mail-sikkerhed .
  2. Vælg Logsøgning .
    Log -søgning under Værktøjer
  3. Vælg Specifik bruger , og vælg derefter den e -mailadresse, som har meddelelser i karantæne.
    Specifik bruger øverst på siden
  4. Vælg Type og Dato , og vælg Karantæne som Status .
  5. Vælg Søg . Dette returnerer en liste over meddelelser i karantæne for den pågældende bruger i de filtre, du har angivet.
    Søg under filterindstillinger
  6. Markér afkrydsningsfeltet til venstre for den meddelelse, som du vil frigive fra karantæne.
  7. Fra Handlinger vælger du, hvordan du vil håndtere meddelelsen:
    • Frigivelse fra karantæne : Udgiv meddelelsen.
    • Frigør og godkend : Frigiv meddelelsen, og identificer afsenderen som sikker.
    • Rapportér som falsk positiv : Identificer e -mailaktivitet, som ikke bør filtreres som spam.
    • Rapportér som falsk negativ : Identificer en meddelelse som spam, der fejlagtigt blev betragtet som en almindelig e -mail.
  8. Vælg Anvend.

Det kan tage op til 24 timer, før en e -mail frigivet fra karantæne vises i brugerens indbakke.

Bemærk: Hvis der opstår en fejl, skal du vente fem minutter og prøve igen.

Relateret trin

• Hvis du vil ændre, hvem der kan frigive e -mails i karantæne, skal du redigere dine spamindstillinger .