Få en godkendelseskode til at flytte mit domæne fra GoDaddy

Du skal have din godkendelseskode (også kaldet en EPP-kode), før du flytter dit domæne fra GoDaddy. Du vil ikke kunne flytte dit domæne, hvis det stadig er under 60 dage siden registreringen af en tidligere overførsel, eller hvis der blev aktiveret en 60-dages lås efter opdatering af domænekontaktoplysningerne. Du kan stadig få din godkendelseskode i disse tilfælde og til flere domæner ad gangen ved at oprette en eksporterbar liste.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg det domæne, du vil flytte, for at gå til siden Domæneindstillinger.
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Flyt domæne væk fra GoDaddy. Er valgmuligheden deaktiveret? Opret og download en eksporterbar liste i stedet.
  4. Gennemgå tjeklisten for flytning, og vælg Fortsæt med overførsel.
  5. Vælg Klik her for at se godkendelseskoden.
  6. Vælg Kopiér til udklipsholder for at kopiere din godkendelseskode. Vi sender også en e-mail med din godkendelseskode til administrator-e-mailadressen på dit domænenavn.
  7. Vælg Vend tilbage til domænelisten for at gå tilbage til din liste over domæner, eller vælg Annuller overførsel for at gå tilbage til listen med domæneindstillinger.

Relateret trin

• Oplys godkendelseskoden til din nye registrator for at fortsætte med din flytning væk fra GoDaddy.