Få en godkendelseskode til at flytte mit domæne fra GoDaddy

For at flytte dit domæne fra GoDaddy til en anden registrator, skal du bruge en godkendelseskode (også kaldet en EPP-kode eller overførselsnøgle). En godkendelseskode er en ekstra forsikring om at du ejer domænenavnet. Du er nødt til at fjerne Beskyttet registrering før du kan anmode om en godkendelseskode.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Klik på det domæne du skal overføre for at gå til siden Domæneindstillinger.
  3. Rul ned til afsnittet Yderligere indstillinger, og klik på linket Modtag godkendelseskode.
    Klik for at modtage godkendelseskode

Bemærk: Hvis denne indstilling vises som deaktiveret, er der måske gået 60 dage eller derunder siden det blev registreret eller senest blev flyttet, eller ejeren valgte at anvende en lås for lås for flytning i 60 dage efter et skift af registrator.

4. Godkendelseskoden bliver kun sendt til din administrative mailadresse. Kan du ikke huske din e-mail? Se kontaktoplysningerne for dit domæne.