Få godkendelseskoden til mit domæne

Få godkendelseskoden (godkendelseskode, EPP-kode eller overførselsnøgle) til dit domæne, før du flytter til et andet selskab. Det er ikke muligt at flytte et domæne inden for 60 dage efter ny registrering eller flytning fra en anden registrator eller, i visse tilfælde, inden for 60 dage efter ændring af for- eller efternavn, organisation eller e-mailadresse i domænets kontaktoplysninger.

1. Log på domæneporteføljen for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg det specifikke domæne, du skal flytte, for at få adgang til siden Domæneindstillinger.
    skærmbillede af ét valgt domæne
  3. Under Yderligere indstillinger skal du vælge Flyt domæne væk fra GoDaddy.
  4. Læs oplysningerne i kontrollisten for flytning. Det er ikke nødvendigt med en godkendelseskode, hvis du flytter .uk-domæner til et andet selskab.
  5. Vælg Fortsæt med flytning.
    • Hvis dit domæne har domænebeskyttelse , skal du bekræfte din identitet. Hvis totrinsbekræftelse (2SV) har været slået til i mindst 24 timer, skal du indtaste den kode, vi sendte via SMS, eller indtaste koden fra din godkenderapp. Ellers skal du indtaste den engangsadgangskode, som vi har sendt til din registrant-e-mailadresse.
  6. Vælg Klik her for at se godkendelseskoden.
  7. Kopiér din godkendelseskode ved at vælge Kopiér til udklipsholder. Vi sender også en e-mail med din godkendelseskode til administrator-e-mailadressen på dit domænenavn.

Det var det! Nu hvor du har din godkendelseskode, kan du fortsætte med domæneflytningen til det nye selskab. Vælg Mine domæner for at gå tilbage til din liste over domæner.

Relaterede trin

• Giv godkendelseskoden til din nye registrator for at fortsætte flytningen.
  • En flytning tager almindeligvis 5-7 dage at gennemføre, men du kan bidrage til processen ved at godkende flytningen.
  • Opret og download en .csv-eksport for at få godkendelseskoderne til flere domæner ad gangen.