Få en godkendelseskode til overførsel af udløbne domæner

Det ser ud til, at du ikke er logget ind. Hvis du logger ind ovenfor (under Tekstikon), kan du springe nogle trin over.

Hvis du ønsker at overføre dit udløbne domæne til et andet firma, skal du muligvis oplyse en godkendelseskode (også kaldt EPP-koder eller overførselsnøgler) for at bekræfte, at du ejer domænenavnet.

Når du vil hente en godkendelseskode, er det en god ide at bekræfte den administrative kontaktpersons e-mailadresse (fordi vi sender godkendelseskoden til denne adresse) og derefter anmode om godkendelseskoden. Sådan gør du:

1. Gå til siden Domæneindstillinger.
    2. På siden Domæneindstillinger under Kontaktoplysninger skal du sørge for, at alle oplysningerne er korrekte. Godkendelseskoden bliver sendt til den administrative kontaktpersons e-mailadresse.
    3. Bemærk! Hvis du ikke kan se den administrative kontaktpersons oplysninger, skal du klikke på Rediger og fjerne markeringen i feltet Brug til alle kontakttyper. Hvis du har et .au-domænenavn, sender vi godkendelseskoden til din registrantkontaktpersons e-mailadresse.

Bemærk! Du vil ikke kunne overføre dit domæne i en periode på 60 dage, hvis du ændrer navn på organisation for registrantkontaktpersonen, eller hvis du ændrer Fornavn og Efternavn for registrantkontaktpersonen, hvis en organisation ikke er den juridiske registrant for dit domænenavn.

4. Øverst på din kontoside skal du klikke på menuen Domæner og vælge Udløbne domæner.
    5. Vælg domænenavnene, som der skal sendes godkendelseskode til via e-mail, klik på Godkendelse via e-mail, og klik på OK.
    6. Tjek din e-mail. Godkendelseskoden vil blive sendt til den administrative kontaktperson inden for 24 timer.