Få godkendelseskode via download

En liste, der kan eksporteres, kan bruges til at gennemse oplysninger om dine domænenavne og gemme disse oplysninger lokalt på din enhed, herunder dine domæneautorisationskoder. Du kan oprette og downloade en eksporterbar liste i en CSV- eller XML -filtype fra din konto.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Vælg Eksportér i menuen over din domæneliste.
  3. Vælg indstillingerne for din eksport:
    • Rapportnavn: Vælg et navn til din rapport
    • Eksportmuligheder: Vælg at eksportere alle domæner eller kun domæner, der afventer overførsel
    • Vis kolonner: Vælg for kun at eksportere de kolonner, der aktuelt er i visning, eller alle mulige kolonner
    • Filformat: vælg CSV eller XML som dit filformat
    • Filkomprimering: Vælg en komprimeringsindstilling for din rapportfil
    • Markér afkrydsningsfeltet, hvis du vil medtage godkendelseskoderne for dine domæner
  4. Vælg OK for at bekræfte indstillingerne for din eksport.
  5. Vælg Download nu, hvorefter din eksporterede liste overføres til din enhed i det valgte filformat.

Bemærk: Du skal bekræfte din identitet, hvis du har domænebeskyttelse på dit domæne. Vi sender en bekræftelseskode automatisk, hvis du har haft totrinsbekræftelse (2SV) aktiveret på din konto i mere end 72 timer. Ellers skal du vælge Send adgangskode, så sender vi en engangs-adgangskode til din registrant-e-mailadresse.

Relateret trin

• Når du har oprettet din liste, der kan eksporteres, kan du downloade den igen når som helst.