Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Få hjælp til hjemmeside -sikkerhed

Med hjemmeside -sikkerhed er vi her for at hjælpe, hvis der nogensinde er et sikkerhedsmæssigt problem med dit website, eller du har problemer med sikkerhedskopier.

Du kan finde detaljerede instruktioner til fjernelse af malware i Fjernelse af malware fra mit site . For andre problemer skal du følge disse trin for at åbne en billet.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Under Hjemmeside -sikkerhed og sikkerhedskopier skal du vælge Administrer ved siden af den konto, du har brug for hjælp til.
  3. Vælg Oprydning tæt på toppen af siden.
  4. Vælg Produktsupport , og vælg derefter Ny billet .
  5. I menuen Angående skal du vælge dit problem.
    • Anmodning om fjernelse af malware eller sortliste - Alt hvad der involverer malware, eller hvis dit website er sortlistet
    • Hjemmeside -firewall - Firewall -aktivering eller SSL -problemer eller problemer med at få adgang til dit site
    • Sikkerhedskopiering af hjemmeside - Hjælp til opsætning eller fejlfinding af sikkerhedskopier
    • Overvågning - Hjælp til opsætning eller fejlfinding af overvågnings -plugin
    Når du vælger en indstilling, opdateres siden og viser felter, der er specifikke for det problem eller produkt, du har valgt.
  6. Indtast så mange oplysninger som muligt i felterne. Inkluder, hvad du laver, når du ser problemet. Inkluder webadresser og nøjagtige fejlmeddelelser. Jo flere oplysninger du giver, jo hurtigere kan vores team løse problemet.

I forbindelse med sikkerhedskopiering og fjernelse af malware skal du inkludere dine FTP -oplysninger, herunder FTP -vært , port , brugernavn og adgangskode .

7. Når du er færdig, skal du vælge Send anmodning .

Gennemse dine nuværende support -billetter til hjemmeside -sikkerhed

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Under Hjemmeside -sikkerhed og sikkerhedskopier skal du vælge Administrer ved siden af din konto.
  3. Vælg Oprydning tæt på toppen af siden.
  4. Vælg Produktsupport , og vælg derefter den billet, du vil gennemgå.