Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Facebook og Instagram oEmbed ændringer

Facebook og Instagram ændrer måden, deres API bruger oEmbed på , som er et open source -værktøj, der giver brugerne mulighed for direkte at linke Facebook eller Instagram -indhold til en hjemmeside. Den 24. oktober 2020 træder ændringen i kraft, og eksisterende oEmbed -indhold kan gå i stykker.

Hvad ændrer sig?

Ændringen af API understøtter ikke længere ikke -godkendte anmodninger om indbygget indhold, der vises som ikke -tilgængeligt indhold. Derudover fjerner WordPress Facebook og Instagram som oEmbed -udbydere, hvilket betyder, at plugin -udviklere skal administrere oEmbed -indhold.

Hvad kan jeg gøre?

Hvis dit site indeholder ikke -godkendt oEmbed -indhold, skal du have en Facebook -udviklerkonto og et app -id. Her er nogle tilgængelige muligheder:

• Opret en Facebook -udviklerkonto, registrer en app, og installer et fallback -plugin som oEmbed Plus for at sikre, at indholdet fortsætter. Du kan se kravene og links til relevante trin for oEmbed i dokumentationen for udviklerne.facebook.com. Denne indstilling giver mest kontrol over, hvordan dine data administreres.
  • Registrer og brug et plugin som f.eks. Jetpack 9.0 , som allerede har gjort det for at sikre at API -opkald godkendes med et gyldigt token. Denne metode giver mindre kontrol over, hvordan dine data bruges.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller pålidelighed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.