Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Fejlfind og reparer temafejl i WordPress

Fra tid til anden kan et WordPress -tema forårsage en fejl eller et problem med dit site. Problemerne kan blandt andet fremstå som en fatal fejl, syntaks- eller sidepanelfejl, en hvid skærm eller et manglende typografiark. Du har to muligheder, når du fejlfinder og

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod et gebyr:

• Diagnostiser og løs et temaproblem.
  • Geninstaller det aktive tema.

Gør det selv

Gør følgende for at diagnosticere og fejlfinde et WordPress -tema:

Fremgangsmåde Vanskelighed
Fejlfinding af temafejl i WordPress Medium
Aktivér fejlfinding af fejl i WordPress Medium
Løs temafejl i WordPress Medium
Kontrollér kompatibilitet på tværs af browsere for WordPress Medium