Fejlfind kernefilfejl i WordPress

Du kan bruge trinnene nedenfor til at hjælpe med at diagnosticere, om en fejl er relateret til WordPress -kernefiler.

Bemærk: Hvis dit site er på Managed WordPress Hosting , er WordPress -kernefiler forudinstalleret med hostingplanen, og WordPress er altid opdateret, så du bør ikke opleve fejl relateret til kernefilerne.

Forbered dit WordPress -site til fejlfinding:

1. Du bør altid lave en sikkerhedskopiering af din site, før du foretager nogen fejlfinding.
  2. Deaktiver eventuelle cachelagrede plugins . Hvis du ikke har adgang til dit WordPress -dashboard, kan du deaktivere plugins i databasen eller med FTP .
  3. Deaktivér WP_CACHE, hvis din site bruger den.

Kig efter en kernefilrelateret fejl:

1. Aktivér WordPress fejlfindingstilstand.
  2. Besøg din hjemmeside og se om der er en PHP -fejl.
  3. Hvis der er en PHP -fejl, skal du kontrollere, om der henvises til en WordPress -kernefil eller -mappe i filstien.

Bemærk: Disse fejl vil ofte henvise til en fil i mapperne wp-admin eller wp-includes .

Nedenfor er et eksempel:
    Fatal fejl: kræve (): Mislykket åbning påkrævet '/home/user/public_html/ wp-includes /class-wp.php'
  4. Hvis filstien i fejlen indeholder en henvisning til en kernefil eller mappe, kan du gå videre og løse problemet .
  5. Hvis fejlen ikke er synlig på dit website, skal du afsløre fejlen:
  6. Hvis logfiler eller detaljerede fejl viser en PHP -fejl relateret til en kernefil, kan du begynde at rette den .
  7. Deaktiver WordPress-fejlfindingstilstand i filen wp-config.php ved at ændreWP_DEBUG fra sand til falsk .