Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Fejlfind og reparer WordPress -plugin -fejl

Fra tid til anden kan et WordPress -plugin forårsage en fejl eller et problem med dit site. Problemerne kan forekomme som en fatal eller syntaksisk fejl eller blandt andet en hvid skærm. Plugin-problemer kan også være ansvarlige for langsomme sites eller en hostingkonto, der bruger for meget ressourcer. Du har to muligheder, når du fejlfinder plugin -problemer:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WordPress Premium support

Vores supporteksperter kan udføre følgende serviceydelser mod et gebyr:

• Aktivér logs og/eller WordPress-fejlfindingstilstand for at diagnosticere problemet.
  • Forsøg at løse problemet, hvis hjemmesiden eller logs afslører en plugin- eller widget-relateret fejl.

Gør det selv

Diagnostiser plugin -problemer

For at gøre det selv, se Vanskelighed
Fejlfind WordPress -plugin -fejl Medium

Løs plugin -problemer

For at gøre det selv, se Vanskelighed
Løs WordPress -plugin -fejl Medium
Deaktiver WordPress -plugins i databasen Medium