Foretag fejlfinding af fejl i WordPress-plugin

Du kan bruge trinnene herunder til at diagnosticere problemer med Wordpress-plugin.

Gør din WordPress-site klar til fejlfindingen:

1. Du bør altid lave en sikkerhedskopiering af din site, før du foretager nogen fejlfinding.
  2. Deaktiver cachelagrende plugins.
  3. Deaktivér WP_CACHE, hvis din site bruger den.

Se efter en plugin-relateret fejl:

1. Aktivér WordPress fejlfindingstilstand.
  2. Gå til din site og se, om der er en PHP-fejl.
  3. Hvis der er en PHP-fejl, skal du se efter, om plugins-mappen er i filstien. Nedenfor er et eksempel:
    Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/html/wp-content/plugins/basic-plugin/basic-plugin.php on line 50
  4. Hvis filstien indeholder plugins antyder dette, at problemet er den plugin, som der henvises til i fejlen, og du kan gå videre til løsning af problemet.
  5. Hvis fejlen ikke er synlig på din website, så skal du afdække fejlen:
  6. Hvis de detaljerede fejl eller logfiler viser en PHP-fejl, kan du begynde at rette den.
  7. Hvis du ikke kan finde en fejl, skal du deaktivere alle dine plugin'er, hvis du ikke allerede har gjort det.
  8. Aktivér plugin'erne et ad gangen, indtil problemet eller fejlen opstår.
  9. Når først der opstår en fejl, så har du sandsynligvis identificeret den plugin, som er årsag til problemet. Du kan gå videre til løsning af problemet.