Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Fejlfind problemer med cache

Hvis du har problemer med cache med din hjemmeside, er der en række ting, du kan prøve for at løse det. Tabellen nedenfor er placeret fra den letteste til den mest komplicerede. Start med den første række, og kontroller for at se, om dit cachelagringsproblem er løst, inden du går videre til den næste.

Trin til at prøve
Ryd firewall -cachen Ryd cache for din WAF (Web Application Firewall)
Ryd browserens cache Ryd min browsers cache
Indstil cacheniveau til cachelagring af website Skift mit cacheliveau
Undtagelser for cache

Hvis du vil deaktivere cachelagring på specifikke filer eller mapper, kan du gøre det uden at deaktivere hele cachen.

1. Gå til din GoDaddy produktside .
  2. Under Hjemmeside -sikkerhed og sikkerhedskopier , ved siden af den Hjemmeside -sikkerhedskonto, som du vil bruge, skal du klikke på Administrer .
  3. Klik på Firewall i navigationsmenuen.
    Firewall
  4. Klik på tandhjulsikonet og derefter på Ydeevne .
    Ydeevne
  5. Klik på Ikke-cache-URLer og indtast linket til den side, som du ikke vil cachelagre. Klik på Tilføj URL .

Bemærk: Undlad at indsætte sider med høj trafik/mapper som/feed/på webadressen, der ikke er cache. Din hjemmeside vil være sårbar over for DDoS -angreb.

Vi cachelagrer stadig billeder, .css, .js, .pdf, .txt, .mp3 og et par flere udvidelser i din WAF, uanset cachelagringstilstand eller ikke-cachelagrede webadresser.