Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Fejlfind WordPress -plugin -fejl

Du kan bruge trinnene nedenfor til at diagnosticere problemer med WordPress -plugin.

Forbered dit WordPress -site til fejlfinding:

1. Du bør altid lave en sikkerhedskopi af dit website, inden du udfører fejlfinding.
  2. Deaktiver eventuelle cachelagrede plugins .
  3. Deaktiver WP_CACHE, hvis dit website bruger det.

Kig efter en plugin-relateret fejl:

1. Aktivér WordPress -fejlfindingstilstand .
  2. Besøg din hjemmeside og se om der er en PHP -fejl.
  3. Hvis der er en PHP -fejl, skal du kontrollere, om plugins -mappen er i filstien. Nedenfor er et eksempel:
    Parseringsfejl: syntaksfejl, uventet '}' i/home/html/wp-content/plugins /basic-plugin/basic-plugin.php on line 50
  4. Hvis filstien indeholder plugins , antyder dette, at problemet er med det plugin, der henvises til i fejlen, og du kan gå videre til at løse problemet .
  5. Hvis fejlen ikke er synlig på dit website, skal du afsløre fejlen:
  6. Hvis de detaljerede fejl eller logfiler viser en PHP -fejl, kan du begynde at rette den .
  7. Hvis du ikke kan finde en fejl, skal du deaktivere alle dine plugin'er, hvis du ikke allerede har gjort det.
  8. Aktivér plugins et ad gangen, indtil problemet eller fejlen opstår.
  9. Når først en fejl opstår, har du sandsynligvis identificeret det plugin, der forårsager problemet. Du kan derefter gå videre til at løse det .