GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Fejlfinding af billeder, der blokeres i indbakker

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Billeder er en af de ting, der gør GoDaddy Email Marketing -e -mails så specielle! Så vi kan forstå frustrationen ved at blokere disse billeder eller ikke vises i din endelige e -mail.

Hvis din læser os ikke kan se billeder i deres e -mail, kan det være, at de bare skal tillade, vise eller downloade billederne i deres specifikke e -mailprogram. Når du er sikker på, at din læser tillader billeder i deres e -mailprogram, og billederne stadig ikke vises, kan det være deres virusbeskyttelse eller spamblokeringssoftware. Kontakt din læser for at se, om de (eller deres virksomheds IT -afdeling, netværk osv.) Bruger nogen form for e -mailbeskyttelsessoftware eller -tjeneste. En meget almindelig løsning, der vil forårsage problemer med dine e -mailbilleder, er McAfee MXLogic Email Protection .

MXLogic bruger noget, der kaldes et HTML -skjold, hvilket ændrer visse HTML -tags i indgående e -mails. Hele e -mailen vil sandsynligvis komme igennem, men billeder erstattes ofte af et gennemsigtigt gif -billede på 1 x 1 pixel. Dette er sandsynligvis hvorfor kun visse modtagere oplever manglende billeder. Men intet er faktisk forkert - E -mailbeskyttelsessoftwaren gør præcis, som indstillingerne fortæller den at gøre.

Du kan se de forskellige indstillinger for beskyttelsesniveau for MXLogic, lige her:

McAfee MXLogic HTML -skærmbeskyttelsesindstillinger

Hvad kan jeg gøre ved McAfee at blokere disse billeder

Mens folk sandsynligvis ikke vil ændre deres indstillinger for e -mailbeskyttelse, er det muligt for dem at tilføje afsender -IP -adresser til deres domæneniveau . Enhver e -mail, der sendes fra de nævnte IP -adresser, tilsidesætter standardblokkene og viser hele e -mailens indhold.

Desværre er der ikke noget, vi kan gøre ved, at billeder erstattes af modtagerens e -mailbeskyttelsessoftware. Dette skyldes en indstilling på deres side, alene. Men hvis du vil oplyse en IP -adresse, som dine læsere kan føje til deres liste over afsendertilladelser , kan du se disse instruktioner om tilladelse her.

Hvis du eller din e -mail -systemadministrator har brug for hjælp til at ændre disse indstillinger, bedes du besøge MXLogic -websitet her.