GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Fejlfinding af import af kontaktpersoner

Først og fremmest må du ikke gå i panik, hvis du har problemer med at importere kontaktpersoner til dit abonnentområde! Vi lover, at alt vil gå i orden. Der er nogle få almindelige årsager til, at din upload ikke går som planlagt, og vi vil gennemgå dem med dig her.

1. Din fil skal være i et af følgende filformater for at opnå de bedste resultater:
    • .csv
    • .txt
    • .xls eller .xlsx
    • .vcf (vCard)
    Hvis din fil er noget andet, skal du gemme den igen som en af disse og prøve igen. Det bedste måde at fejlfinde problemer med filformater er at gemme regnearket som en CSV-fil.
  2. Sørg for, at du har overskrifter i din fil. Den første række i regnearket eller den først linje af din tekst SKAL være en overskriftsrække. Din allerførste række eller linje kunne for eksempel se ud som dette:
    Eksempel på layout for regneark til import af kontaktpersoner.

eller dette:

E-mail, Navn, Firma
    molly@barkandwine.com, Molly Malloy, Molly's Bark and Wine

eller på denne måde:

E-mail, Fornavn, Efternavn, Firma
    molly@barkandwine.com, Molly, Malloy, Molly's Bark and Wine
  3. Når du bruger CSV- eller TXT-filer, skal overskrifternes afstand stemme overens med dataenes afstand. Hvis du brugte en enkelt tabulatorafstand mellem dine data, skal der være en enkelt tabulatorafstand mellem dine overskrifter. Hvis du tilsvarende ikke har mellemrum mellem dine overskriftselementer, skal der heller ikke være mellemrum mellem dine dataelementer.
  4. Sørg for, at dine overskrifter har passende navne. Du har masser af fleksibilitet i den faktiske titel, som du indsætter i din overskriftsrække, eftersom GoDaddy Email Marketing er god til at fortolke dine intentioner. Men hvis du har problemer med en import, skal du ændre dine kolonneoverskrifter, så de stemmer nøjagtigt overens med noget af følgende og prøve igen:
    • e-mail
    • navn
    • firstname
    • lastname
  5. Dine overskrifter skal alle være et enkelt ord, hvis du har problemer med at importere dine kontaktpersoner. Brug et understregningstegn mellem ord, hvis det er nødvendigt, men undgå mellemrum i dine overskrifter.
  6. Brug ikke mærkelige tegn i dine overskrifter. Ingen skråstreger, bindestreger eller hash-tegn osv.
  7. Se efter mærkelige tegn i emailene eller e-mailadresser, der ikke er formateret korrekt, som dette: ---@---.---
    E-mails, der ikke er formateret med et @ og et punktum, vil ikke blive importeret til dine abonnenter.
  8. Scan din fil for hårde linjeskift eller tomme rækker. De kan give problemer og delvise importer, hvis de er til stede.
  9. Til sidst skal du sørge for, at din fil er helt uploadet! Du kan kontrollere fremskridtet for dine importer med knappen Import history (Importér oversigt) i dit abonnentområde. Rul ned gennem siden til bunden af dine lister til venstre. Her finder du knappen Import History (Importér oversigt) under alle din abonnentlister. Når filen er overført korrekt, vises der en grøn prik og Succeeded (Gennemført). Hvis prikken er grå, og der står Processing (Behandler), skal du bare give den lidt mere tid til at afslutte.