GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Fejlfinding af links, der ikke fungerer

Hvis links i dine kampagner ikke virker, er her nogle få ting, du kan kontrollere.

Problem Prøv dette
Ekstra http
eller
Stavefejl i link
eller
Manglende linkreference
Dette er årsag nr. 1 til, at de fleste links ikke virker. Links bruger markdown-formateringen [vist linktekst](http://linkURL.com)
  • Se på det brudte link i oprettelsesværktøjet, og sørg for, at alt i de runde parenteser er en komplet og korrekt link-URL, uden ekstra "http".
  • Kopiér alt i parenteserne, og indsæt det i en webbrowser for at sikre, at det virker.
Flere oplysninger om tilføjelse af links til tekst og billeder.
Problemer med Google Analytics Hvis du har Google Analytics integreret, føjer det en hel række ekstra parametre til dine links, så de ligner noget i denne retning:

http://linkURL.com?utm_source=GoDaddy&utm_content=xxx...

Kopiér kun den første del op til ?, og indsæt det i en browser. Hvis det virker på denne måde, er der et problem med din konfiguration af Google Analytics.

Få flere oplysninger om konfiguration af Google Analytics-tilføjelsesprogrammet.

Det er meget smart at give alle links en hurtig test, før du sender e-mailen til andre. Det kan du gøre på eksempelskærmen og ved at sende dig selv en test-e-mail.