Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Fejlfinding af temafejl i WordPress

WordPress -temafejl kan resultere i fejlmeddelelser eller tomme hvide sider, hvilket almindeligvis kaldes en hvid skærm for død. Du kan bruge trinnene nedenfor til at diagnosticere potentielle WordPress -temafejl.

Forbered dit WordPress -site til fejlfinding:

1. Du bør altid sikkerhedskopiere dit site, inden du udfører fejlfinding.
  2. Deaktiver alle plugins , især cachelagrede plugins .
  3. Hvis dit site bruger wp_cache, skal du deaktivere WP_CACHE .

Kig efter en temarelateret fejl

1. Aktivér WordPress -fejlfindingstilstand .
  2. Besøg din hjemmeside og se om der er en PHP -fejl .
  3. Hvis der er en PHP -fejl, skal du kontrollere, om temamappen er i filstien. Nedenfor er et eksempel:
    Fatal fejl: Ring til udefineret function functionName () i /home/wp-content/themes/twentyeleven/functions.php på linje 1
  4. Hvis filstien indeholder temaer , bekræfter dette, at problemet er med temaet, og du kan gå videre til at rette fejlen .
  5. Hvis fejlen ikke er synlig på dit website, skal du afsløre fejlen:
  6. Hvis de detaljerede fejl eller logfiler viser en PHP -fejl, kan du begynde at rette den .

Find ud af, om fejlen kun opstår med dit aktuelt aktive tema

1. Opret forbindelse til din hosting med FTP for at uploade filer .
  2. Naviger til den mappe, der indeholder dit WordPress -site.
  3. Åbn derefter mappen wp-content/themes .
  4. Notér det seneste standardtema, der er installeret.

Bemærk: Standard WordPress -temaer er opkaldt efter det år, de blev udgivet. For eksempel er standardtemaet, der kom ud i 2017, navngivet twentyseventeen .

5. Opdater dit WordPress -site, så det bruger et standardtema i databasen .
  6. Tjek dit site. Hvis problemet ikke længere er vedvarende, har du med succes fundet, at problemet er med dit ikke-standardtema.

Næste trin

Flere oplysninger: