Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Fejlfinding af WordPress

WordPress er en af de mest almindeligt anvendte hjemmesideprogrammer. Selvom det er ekstremt populært, er der nogle almindelige problemer, som du kan løse på få minutter.

Bemærk: Denne artikel indeholder kildemateriale fra wordpress.org vedrørende almindelige fejl og deres løsninger. Der er links direkte til relevant dokumentation på hjemmesiden som en reference til dybere tekniske oplysninger, som du har brug for, når de er tilgængelige.

Klik for at gå til et hvilket som helst afsnit
Mit WordPress -site er langsomt Min blog bliver ved med at komme op som en tom side
PHP -fejl Fejl ved oprettelse af en databaseforbindelse
Der opstod timeout for forbindelsen 404 Fejl ved side blev ikke fundet

Før du begynder

Indbygget i WordPress er en praktisk funktion til fejlfinding af fejl kaldet WP_DEBUG . WP_DEBUG -funktionen kan give yderligere oplysninger, når standard fejlfindingstrin ikke løser et problem.

Du kan aktivere WP_DEBUG og WP_DEBUG_LOG i filen wp-config.php. Indholdet i debug.log -filen kan hjælpe dig og din site -administrator med at indsnævre problemet til et specifikt plugin, tema eller en konfigurationsmulighed, der kan være årsag til et problem.

For hjælp, se:

Mit WordPress-site er langsomt

Hver gang en besøgende besøger din WordPress -blog, behandler serveren PHP -scripts og etablerer en databaseforbindelse, hvilket betyder, at den gør en masse arbejde. Jo mere kompleks og travl dit site er, jo langsommere bliver denne proces.

(Tilbage til toppen)

Min blog bliver ved med at vises som en tom side

Generisk 500 ISE (intern serverfejl), almindelige PHP -fejl og databaseforbindelsesstrengproblemer kan manifestere sig som en tom hvid skærm og er almindeligt kendt i WordPress -samfundet som den hvide skærm for døden (WSOD).

(Tilbage til toppen)

PHP -fejl

Der er flere PHP -fejl, der har deres egne individuelle symptomer. Følgende er de mest almindelige PHP -fejl i WordPress:

• Advarsel: Kan ikke ændre sidehovedoplysninger - overskrifter er allerede sendt
  • Ring til udefineret funktion
  • Tilladt hukommelsesstørrelse opbrugt
  • Maksimal udførelsestid er overskredet

Her er nogle ting, du kan prøve:

(Tilbage til toppen)

Fejl ved oprettelse af en databaseforbindelse

Hvis du installerede WordPress manuelt på din hostingkonto og får en fejl under oprettelse af en meddelelse om databaseforbindelse, når du prøver at oprette forbindelse til WordPress, skal du ændre din wp-config.php-fil til at fungere med vores databaseservere.

(Tilbage til toppen)

Der opstod timeout for forbindelsen

Fejlen med timeout for forbindelsen vises, når dit website forsøger at gøre mere, end din server kan administrere. Det er især almindeligt ved delt hosting, hvor din hukommelsesgrænse er begrænset.

Her er nogle ting, du kan prøve:

(Tilbage til toppen)

404 Fejl ved side blev ikke fundet

Lejlighedsvis efter en overflytning eller et domænenavn kan dit WordPress -website opleve 404 Not Found -fejl for links på dit site. Dette kan også være et problem med en startside, der ikke blev fundet .

(Tilbage til toppen)