Fejlfinding af Workspace Email-opsætning på iPhone

Benyt følgende oplysninger til at fejlfinde almindelige problemer, når du opsætter e-mail på en iPhone eller iPad. Skal du sende en vigtig e-mail? Brug vores mobilmail (mobilemail.godaddy.com) til at holde kontakten med kunder, venner og familie.

Trin 1: Trin 1: Sørg for, at du kan etablere forbindelse til mobilmail

Etabler forbindelse til mobilmail på din enhed, og kontrollér at du har en konto, og at brugernavnet og adgangskoden fungerer. Gå til mobilemail.godaddy.com og log på.

Hvis du ikke kan logge på, skal du kontrollere, at din e-mailkonto er indstillet, og at du har den korrekte e-mailadresse og adgangskode. Det kan være nødvendigt atl kontakte den systemadministrator, som opsatte din konto. Se Opret min Workspace-e-mailkonto for at få yderligere oplysninger.

Trin 2: Kontrollér dine indstillinger igen

Det kan være lidt svært at indtaste på en iPhone eller iPad. Det er nemt at taste et bogstav eller to forkert. Kontrollér at du bruger de korrekte indgående og udgående servere (værtsnavne), e-mailadresse og adgangskode til at etablere forbindelse til din e-mailkonto.

Bemærk: Sørg for, at din e-mailadresse/dit brugernavn og din adgangskode er gemt i deres respektive felter, da disse felter er valgfri i nogle mailklienter. Disse oplysninger er nødvendige for at klienten kan etablere forbindelse til vores mailservere.

Dine servernavne kan også være anderledes end vores standardopsætning, alt efter hvilken type e-mailplan du har, og hvor du har købt den.

Trin 3: Nulstil din adgangskode

Hvis du har bekræftet, at din adgangskode er korrekt ved at kunne logge på, men du stadig ikke kan indstille din e-mail til din iPhone, skal du nulstille din Workspace Email-adgangskode. (Du kan bruge den samme adgangskode igen).

Når du har nulstillet adgangskoden, skal du prøve at konfigurere e-mailkontoen igen.

Trin 4: Prøv nogle andre SMTP-porte

Typisk vil de SMTP-porte, som din iPhone og iPad bruger, fungere helt fint. Din enhed bruger som standard SSL og port 465 til SMTP. Hvis du kan modtage e-mail, men ikke kan sende dem på din enhed, bør du kontrollere, at du benytter SSL og port 465.

Nogle gang blokerer internet- eller netværksudbydere specifikke porte af sikkerhedsmæssige grunde. Hvis standardindstillingerne ikke fungerer, kan du prøve nogle alternative porte.

Sådan ændres SMTP-portindstillingerne til din iPhone eller iPad
  1. Åbn Indstillinger-appen.
  2. På skærmbilledet Indstillinger skal du trykke på valgmuligheden Konti og adgangskode.
  3. Tryk på den e-mailkonto, som du vil ændre.
  4. Tryk på Konto
  5. Tryk på SMTP og vælg den SMTP-server, som du vil modificere.
  6. Hvis du har Brug SSL aktiveret, skal du bruge port 465. Hvis ikke, så slå Brug SSL fra, og prøv disse andre porte til SMTP: 80, 3535, or 25.
  7. Gå til Mail, og kontrollér at du kan sende e-mail. Hvis ikke, kan du gentage trin 1-5 og prøve en anden port.

Trin 6: Kontakt en GoDaddy -guide

Hvis du har været igennem alle trin, og du stadig ikke kan få din e-mailkonto til at fungere på din enhed, så kontakt en GoDaddy-guide. Vi har adgang til ekstra værktøjer, og der er måske et problem med din e-mailkonto, som vi kan løse.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.