Kontoadministration Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Fejlfinding: Kan ikke tilføje en ny betalingsmetode

Føj nye betalingsmetoder til din konto for at administrere, hvordan du betaler for dine produkter. Hvis du støder på en fejl, eller hvis de oplysninger, du indtaster, ikke gemmes korrekt, kan du gennemgå nedenstående fejlfindingstrin for at finde nogle almindelige løsninger.

Side gemmer ikke dine oplysninger

Hvis siden rydder de felter, som du har udfyldt, lukket eller angiver, at du har angivet en ny betalingsmetode, når du ikke har gjort det, er her nogle ting, du kan prøve:

• Sørg for, at du indtaster faktureringsoplysningerne korrekt, inklusive land og postnummer. Hvis noget ikke stemmer overens, bliver den nye betalingsmetode ikke tilføjet i slutningen af processen.
  • Bekræft, at captcha er synlig på den side, hvor du indtaster betalingsoplysningerne. Nogle annonceblokkere blokerer også captcha, og du skal gennemføre captcha-sikkerhedsudfordringen for at tilføje en betalingsmetode.
  • Skift til en anden browser, og prøv at tilføje den igen.
  • Prøv at føje en anden betalingsmetode til din konto. Hvis en anden betalingsmetode virker, kan der være et problem med din oprindelige betalingsmetode.
  • I stedet for at tilføje betalingsmetoden via dine kontoindstillinger, skal du følge trinnene under Oops -meddelelse (nedenfor) for at tilføje den i indkøbsvognen, når du foretager et køb. Den betalingsmetode, du bruger i indkøbsvognen, kan gemmes på din konto.

Ups -meddelelse

Hvis du ser meddelelsen Ups. Du gik glip af nogle nødvendige oplysninger . Det betyder, at du kun har en prøveperiode eller et udløbet produkt eller en tjeneste på din konto, og at vi ikke har nogen betalingsoplysninger registreret til dig. For at beskytte dine finansielle oplysninger gemmer vi kun betalingsmetoder, hvis du har et betalt produkt eller en betalt tjeneste (vi skal ikke bruge dine betalingsoplysninger, hvis vi ikke debiterer dig, ikke?). Her er hvad du kan gøre:

1. Køb et nyt produkt, opgrader fra din gratis prøveperiode eller forny et udløbet produkt.
  2. Vælg Tilføj betaling i din indkøbsvogn.
    Tilføj betaling
  3. Udfyld felterne (nogle er obligatoriske), og vælg Brug som alternativ betalingsmetode til denne konto .
    Brug som en alternativ betalingsmetode
  4. Klik på Gem . Dit kort er nu føjet til din konto.

Yikes! Meddelelse

Hvis du ser meddelelsen Yikes! Vi kunne ikke behandle din anmodning , det betyder normalt, at standardvalutaen ikke er indstillet på din konto. Indstil din standardvaluta, og tilføj derefter din nye betalingsmetode igen.

1. Gå til din GoDaddy Min profil . Du bliver muligvis bedt om at logge på.
  2. Under min profil, skal du vælge Rediger.
  3. Under Standardvaluta skal du vælge valutaen for din region.
  4. Vælg Gem.
  5. Tilføj din nye betalingsmetode igen.