GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Find API -nøgle

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Find din API -nøgle i GoDaddy Email Marketing er enkel.

1. Klik på Indstillinger øverst på siden i din GoDaddy
  2. Til højre i afsnittet Indstillinger og fakturering skal du klikke på fanen API.
  3. Kopiér og indsæt strengen med tal og bogstaver under Secret API -nøgle . Du kan bruge dette til at integrere med plugins.

Hvis du ved en fejl har delt din API -nøgle eller af en eller anden grund ønsker at oprette en ny, skal du klikke på Regenerer API -nøgle . Du skal derefter synkronisere med alle tidligere integrationer, som du har installeret.

Næste trin

• I din GoDaddy Email Marketing-konto skal du klikke på Tilføjelsesprogrammer og vælge Tilføj flere for at udforske de tilgængelige integrationer.