Find brugernavnet til min 4. generations server

Du skal kende dit brugernavn for at oprette forbindelse til din server via SSH eller Remote Desktop (RDC).

  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den server, som du vil bruge.
  3. I afsnittet Indstillinger kan du se dit brugernavn under Loginoplysninger.

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.