Hjælp

VPS4 Hosting Hjælp

Find brugernavnet til min 4. generations server

Du skal kende dit brugernavn for at oprette forbindelse til din server via SSH eller Remote Desktop (RDC).

  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. In your My Products page, click Servers, and next to the Generation 4 server you want to use, click Manage.
  3. I afsnittet Indstillinger kan du se dit brugernavn under Loginoplysninger.

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.