VPS og dedikerede servere (Hosting Controlcenter) Hjælp

Find din servers IP

De server kommer med en dedikeret IP-adresse, som du kan bruge til at få adgang til din server.

  1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Servere.
  3. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer.

Dine servers IP-adresse vises enten i afsnittet Serveroplysninger og resurser eller i afsnittet Server IP-adresse.


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.