Find din support PIN-kode

Du skal muligvis bruge din support PIN-kode for at arbejde med vores supportteam. Hvis du ikke kan huske den support PIN-kode, du angav, da du oprettede din konto, er det nemt at finde PIN-koden, når du er logget ind.

1. Log ind på din konto, og klik på dit navn øverst til højre på siden.
  2. Klik på Vis ved siden af PIN-kode.
    Kontomenu åben og viser link til visning af PIN-kode
  3. a
  4. Du kan finde din support PIN-kode i afsnittet Login-oplysninger.

Show me how