Web- og klassisk hosting Hjælp

Find dine database-forbindelsesstrenge

Databasestyrede applikation, såsom WordPress bruger forbindelsesstrenge til at oprette forbindelse til din hostingkontos database.

Sådan finder du dine database-forbindelsesstrenge

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Klik på Webhosting.

Klik på en af følgende, baseret på den type hosting du har. Du kan se dette på det andet ord i din hostings beskrivelse under din hosting-kontos domænenavn, f. eks. Deluxe Web korrelerer til Web/Classic (Hosting Control Panel).

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, skal du klikke på Start.
  2. I afsnittet Databaser af Hosting Control Panel, skal du klikke på ikonet MySQL eller SQL Server.
  3. Fra din liste med databaser klikker du på Handlinger ved siden af den database, som du vil bruge, og derefter klikker du på Oplysninger.
  4. Klik på Kodeeksempel.

Linux (cPanel)

Fordi cPanel er værter for dine databaser lokalt, skal du bruge localhost som databasens værtsnavn.

Se Visning af din databases detaljer med delt hostingkonti for andre oplysninger til brug i dine database-forbindelsesstrenge.

Windows (Plesk)

Klik på Databaser.

Du kan oprette forbindelse til databasen ved hjælp af IP-adressen i kolonnen Databaseserver.

Inkludér ikke porten efterfølgende IP-adressen til dine MySQL-databaser. Hvis din databaseserver f.eks. er 1.1.1.1:3306, skal du bruge 1.1.1.1 som din databases værtsnavn.

Hvis du har brug for login-oplysninger til databasen, skal du gå til fanen Brugere. Hvis du har brug for at administrere brugernes login-oplysninger til dine databaser, skal du se

Se

for mere information.