Find dit databaseværtsnavn

Hvis dit website bruger en database til at gemme indhold (f.eks. WordPress, Drupal) , skal du bruge dit databaseværtsnavn for at forbinde dit site med din database.

For at finde dit databaseværtsnavn skal du kontrollere din hostingkontotype og vælge den rigtige mulighed i tabellen nedenfor.

Hostingtype Database -værtsnavn
cPanel Brug localhost
Plesk Find hver databases værtsnavn

Næste trin

• Nu hvor du har dit databaseværtsnavn, kan du få dit databasenavn, brugernavn og din adgangskode ved at se dine databaseoplysninger ( cPanel / Plesk ).
  • Når du har alle dine databaseoplysninger, kan du opdatere dine forbindelsesstrenge for at forbinde dit website med din database.