Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Find dit databaseværtsnavn

Hvis dit websted bruger en database til at gemme indhold (f.eks. WordPress, Drupal) , skal du bruge dit databasværtsnavn for at forbinde dit websted til din database.

For at finde dit databaseværtsnavn, tjek din hosting-kontotype , og vælg den rigtige mulighed i nedenstående tabel.

Hostingtype Database værtsnavn
cPanel Brug lokal vært
Plesk Find hver databases værtsnavn

Næste trin

• Nu hvor du har dit database-værtsnavn, kan du få dit databasens navn, brugernavn og adgangskode ved at se dine databaseoplysninger ( cPanel / Plesk ).
  • Når du har alle dine databaseoplysninger, kan du opdater dine forbindelsesstrenge for at forbinde dit websted til din database.