Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Find dit databaseværtsnavn

Hvis dit website bruger en database til at gemme indhold (f.eks. WordPress, Drupal) , skal du bruge dit databaseværtsnavn for at forbinde dit site med din database.

For at finde dit databaseværtsnavn skal du kontrollere din hostingkontotype og vælge den rigtige mulighed i tabellen nedenfor.

Hostingtype Database -værtsnavn
cPanel Brug localhost
Plesk Find hver databases værtsnavn

Næste trin

• Nu hvor du har dit databaseværtsnavn, kan du få dit databasenavn, brugernavn og din adgangskode ved at se dine databaseoplysninger ( cPanel / Plesk ).
  • Når du har alle dine databaseoplysninger, kan du opdatere dine forbindelsesstrenge for at forbinde dit website med din database.