Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Find dit FTP -login eller brugernavn til Plesk -hosting

For at uploade indhold til din hjemmeside skal du bruge dit FTP -brugernavn og din adgangskode. Denne artikel viser dig, hvordan du finder dit brugernavn.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Plesk -admin .
  5. Klik på FTP -adgang .

Bemærk: Hvis du ikke kan se ikonet, skal du klikke på Vis mere i afsnittet for det domænenavn, som du vil bruge, og derefter klikke på FTP -adgang .

Du kan se hvert FTP -brugernavn vises under kolonnen Navn.