Find dit FTP-login/brugernavn

Du skal bruge dit FTP-brugernavn og din adgangskode for at uploade indhold til din website. Denne artikel viser dig, hvordan du finder dit brugernavn. Se Nulstil dit FTP-brugernavn og din adgangskode hvis du har brug for hjælp med din adgangskode.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Fra afsnittet Filer klikker du på FTP-konti.

Login/Brugernavn for hver af dine FTP-konti vises i kolonnen Login ved siden af brugeren.

Din primære cPanel-bruger vises som den første konto i afsnittet Særlige FTP-konti.

Alle brugernavne udover den primære bruger inkluderer @[din kontos primære domænenavn] — du skal bruge hele brugernavnet, når du etablerer forbindelse til denne konto via FTP.

I cPanel kan du ikke ændre FTP-kontis login/brugernavn eller deres stier. Du kan dog fjerne en FTP-konto, og derefter oprette en ny. Du kan få yderligere oplysninger i:

Relateret materiale

FTP: Sådan uploades filer