Find dit FTP-login/brugernavn

Du skal bruge dit FTP-brugernavn og din adgangskode for at uploade indhold til din website. Denne artikel viser dig, hvordan du finder dit brugernavn. Se Nulstil dit FTP-brugernavn og din adgangskode hvis du har brug for hjælp med din adgangskode.

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, som du vil bruge, klikker du på Administrer

I afsnittet for dit primære domænenavn vises dit FTP-brugernavn som Systembruger.

Relateret materiale

FTP: Sådan uploades filer