Web- og klassisk hosting Hjælp

Find dit FTP-login/brugernavn

Du skal bruge dit FTP-brugernavn og din adgangskode for at uploade indhold til din website. Denne artikel viser dig, hvordan du finder dit brugernavn. Se Nulstil dit FTP-brugernavn og din adgangskode hvis du har brug for hjælp med din adgangskode.

1. Log ind på din Kontoadministration.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den ønskede konto klikker du på Administrer.
  4. Fra afsnittet Indstillinger klikker du på FTP-brugere.

Dit FTP Brugernavn vises.

Hvis du har en Linux eller Windows IIS7 Web Hosting-konto, kan du ændre dit primære FTP-brugernavn ved at klikke på Handlinger, og derefter Skift adgangskode. Hvis du vil se, om du har en Web Hosting-konto, går du til Hvilken type hostingkonto har du?

Relateret materiale

FTP: Sådan uploades filer