Find min support-PIN-kode

Din support-PIN-kode identificerer dig som kontoejer. Hvis du ringer til en GoDaddy-guide, bekræfter vi din PIN-kode, når du er logget på.

1. Gå til GoDaddy Login og PIN-kode-side. Du bliver måske bedt om at logge på.
  2. Bemærk: Hvis du ikke kan logge på, kan du se vores tips til fejlfinding, som kan få dig tilbage på sporet.

3. Din aktuelle PIN-kode findes i afsnittet Support PIN-kode.

Relaterede trin

• Nu hvor du har din PIN-kode, kan du kontakte en GoDaddy-guide.
  • Hvis du søger dit kundenummer, skal du se afsnittet Login-oplysninger på siden.