Hjælp

VPS4 Hosting Hjælp

Find min 4. generations servers IP-adresse

Din 4. generations-server har en dedikeret IP-adresse, som du kan bruge til at få adgang med. Sådan finder du adressen.

  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere og klikke på Administrer ud for den server, som du vil se.
  3. IP-adressen står under servernavnet øverst til venstre på siden.
    find min servers IP-adresse

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.