Fjerde generations VPS og dedikerede servere Hjælp

Find min 4. generations SMTP-transmissionsserver

Navnet på din VPS 4. generations SMTP-transmissionsserver afhænger af det datacenter, hvor den er placeret:

Datacenter SMTP-transmissionsserver
Europa n1smtpout.europe.secureserver.net
Asien sg2nlvphout-v01.shr.prod.sin2.secureserver.net

Din server sender post via vores transmissionsservere. Det forhindrer misbrug af netværket og sørger for, at kunderne ikke mister netværksadgang, fordi de bruger det samme netværk som en spammer.

I de fleste tilfælde behøver du ikke bekymre dig om disse indstillinger, medmindre der er noget, der ikke virker, eller du ønsker at bruge en anden mailer-daemon på din server.

Vores servere har en begrænsning på 5000 udgående e-mails om dagen. Hvis du har brug for at sende mere end 5000 e-mails om dagen, kan du kontakte kundesupport.