Find min servers IP-adresse

Din server har en dedikeret IP-adresse, som du kan bruge til at få adgang med. Sådan finder du IP-adressen.

  1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere.
  3. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer. Serverens IP-adresse vises på fanen Detaljer. Du skal muligvis rulle ned for at se adressen på listen.

Flere oplysninger


Hjalp denne artikel?
Tak for din feedback. Benyt telefonnummeret til support eller chat-funktionen ovenfor, hvis du vil tale med en kundeservicerepræsentant.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe! Er der andet, vi kan gøre for dig?
Beklager. Fortæl os, hvad du fandt forvirrende, eller hvorfor løsningen ikke løste dit problem.