Find mit FTP-brugernavn i cPanel-hosting

Du skal bruge dit FTP-brugernavn og din adgangskode, når du skal uploade indhold til din hjemmeside. Denne artikel viser dig, hvordan du finder dit cPanel-brugernavn. Hvis du har brug for hjælp med din adgangskode, kan du læse mere her Nulstil din FTP-adgangskode.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Fra afsnittet Filer klikker du på FTP-konti.
  3. Rul ned til FTP-konti og Særlige FTP-konti.
    • Dit primære cPanel FTP-brugernavn vises som den første bruger under Særlige FTP-konti.
    • Hvis du har oprettet sekundære FTP-konti, vises de under FTP-konti. Når du opretter forbindelse via FTP, skal du bruge hele brugernavnet, som det vises.

Bemærk: Du kan ikke ændre brugernavne eller stier til FTP-konti i cPanel. Du skal i stedet slette en FTP-konto og oprette en ny.