Web- og klassisk hosting Hjælp

Find mit websites navneservere

For at gøre din hjemmeside synlig på internettet, skal du pege dit domænenavn til din hosting-konto ved hjælp af navneservere. For yderligere oplysninger, se Hvad er DNS?

Bemærk: Disse oplysninger gælder kun for konti, der hostes hos os. Hvis du ikke hoster hos os, kan du bruge oplysningerne i Skift navneservere til mine domæner.

Navneservere er tildelt på en per-domænenavnbasis. Den samme hosting-konto kan have domænenavne der skal bruge forskellige sæt af navneservere.

Find domænets primære navneservere

1. Log ind på siden Mine produkter.
  2. Hvis ikke du automatisk omdirigeres, skal du sørge for at vælge fanen Mine produkter.
  3. Klik på DNS ud for det domæne, som du vil bruge.
  4. På siden DNS-styring kan du se dine navneservere vist under afsnittet Navneservere.

Bemærk: Det kan tage op til 48 timer, før ændringer af dit domænes navneservere træder i kraft.

Find domænets sekundære/alias navneservere

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Fra fanebladet Produkter under dit navn klikker du på panelet Webhosting.
  3. Ved siden af den ønskede konto klikker du på Administrer.
  4. Fra rullemenuen Mere vælger du DNS-administration. Standarden skulle være din hostingsplans primære domæne.
  5. Hvis du vil se zonefilen for et domæne med alias, klikker du på 'Skift zone' efter 'Zonefileditor.' Du skulle se en liste over dine domæner med alias.
  6. Find det domæne, som du gerne vil se zonefilen for, og klik på OK.
  7. Hvis du forsøger at bekræfte navneservere for et domæne med alias, som du har tilføjet fornyligt, ruller du ned til bunden af zonefilen, indtil du ser afsnittet 'NS (Navneserver)'. De navneservere, der er listet som (Informational), vil være de navneservere, som domænet skal bruge.