Find mine GoDaddy-navneservere

Find de navneservere, som er anvist til dit domæne, så du kan opdatere navneserverens indstillinger for domæner, som ikke er registreret hos GoDaddy. Hvis du opdaterer dit domæne til at benytte GoDaddy-navneservere, kan du administrere din DNS fra din GoDaddy-konto i stedet for fra den virksomhed, hvor dit domæne er registreret.

1. Log på din GoDaddy-domæneportefølje. (Har du brug for hjælp til at logge på? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. I sidemenuen skal du vælge DNS-hosting under Tjenester.
    skærmbillede af sidemenu med dns-hosting fremhævet
  3. Vælg det specifikke domæne, du tager adgang til.
    skærmbillede af ét valgt domæne
  4. Du vil se dine navneservere er angivet øverst på siden.
    • Sørg for at notere dig begge navneservere – du skal bruge dem begge på dit domæne med henblik på¨korrekt tilknytning til zonefilen på din GoDaddy-konto.
  5. Opdater dine navneservere hos din aktuelle domæneregistrator.

De fleste DNS -opdateringer træder i kraft inden for en time, men det kan tage op til 48 timer at opdatere globalt.