Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Find produkter

Efterhånden som antallet af produkter i din webshop vokser, kan du lettere finde dem efter produktkategori, navn eller produktets SKU -kode.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. listen Produkter skal du klikke på Onlinebutik og derefter på Administrer ved siden af den konto, du vil bruge.
  3. Klik på fanen Produkter og derefter på Produkter .
    Klik på produkter under fanen produkter.
  4. Brug menuen Filtrer efter til at vælge Alle produkter eller en bestemt produktkategori, såsom Mænd .
    Filtrer dine produkter efter dine kategorier.
  5. Brug søgefeltet til at indtaste navn eller SKU på det emne, du ønsker at finde.
    Indtast et navn eller en SKU i søgefeltet.
  6. Sorter efter Navn , Pris , Salgspris eller SKU .
    Sorter efter navn, pris, udsalgspris eller SKU.
  7. Tryk på Enter/Return på dit tastatur for at starte din søgning.
  8. Relaterede trin