Find spam -afsendere i Plesk Linux

Via Plesk -grænsefladen kan du se oplysninger om e -mailmeddelelser (både indgående og udgående), som i øjeblikket er i køen og ikke er blevet behandlet korrekt.

1. Log ind på Plesk .
  2. Klik på Værktøjer og indstillinger og derefter på Indstillinger for mailserver .

3. Klik på Mailkø .
  4. Sorter efter emne eller afsender for at finde spam. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om det er et script eller en e -mailadresse, der forårsager problemet.
  5. Du kan slette specifikke meddelelser eller hele køen ved hjælp af afkrydsningsfelterne ved siden af hver e -mail.

Relaterede trin

Flere oplysninger

• Vores servereksperter kan udføre disse trin mod betaling. Du kan få flere oplysninger om vores eksperttjenester ved at gå til menuen for ekspertservice .