Kontoadministration Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Firefox: Ryd cachen

Hvis du har problemer med at se dit website, kan du prøve at rydde din cache og derefter besøge dit website igen.

1. Klik på Historik og derefter på Ryd nyere historik .
  2. Fra listen Tidsinterval til sletning skal du vælge Alt .
  3. På listen Historik skal du kun vælge Cache .
    vælg kun cache
  4. Klik på Ryd nu .

Relateret trin

• Prøv at se dit website igen.