Løs DNS -problemer i nye hostingkonti

Når du konfigurerer din hostingkonto , giver vi dig besked, hvis dit domænenavns DNS -indstillinger ikke peger på det. Det betyder, at det indhold, du har uploadet, ikke vises, før du opdaterer dit domænenavns DNS -indstillinger.

Hvis du ikke ønsker, at dit nye site skal vises for alle, skal du ikke ændre DNS -indstillingerne. Hvis du vil sikre dig, at dit nye site ser godt ud, skal du tjekke udPreviewing Your Website .

Når du er klar til at vise dit nye site, kan du opdatere dine DNS -indstillinger hos dit domænenavns registrator (dvs. det firma, hvor du registrerede det) på en af to måder:

• En fortegnelse / IP -adresse - Opdatering af dit domænenavns primære A -fortegnelse (normalt angivet med @ -symbolet) ændrer ikke nogen af dine andre DNS -indstillinger (f.eks. E -mailtjeneste). Brug den IP -adresse, du finder ved hjælp afHvad er min websites IP-adresse? .
  • Navneservere - Opdatering af dit domænenavns navneservere ændrer også alle dit domænenavns DNS -indstillinger til vores standarder (f.eks. Ved brug af vores e -mailtjeneste). Brug de navneservere, du finder iFind mine GoDaddy-navneservere .

Disse ændringer kan tage op til 48 timer, før de begynder at blive vist på internettet.

Hvis dit domænenavn er registreret her, skal du seAdministrer DNS-poster ellerSkift navneservere til mine domæner .