GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

WordPress: E -mailtilmeldingsformularer

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Du kan tilføje en tilmeldingsformular til e GoDaddy Email Marketing Signup Forms . Din formular matcher dit site -tema og er knyttet til din GoDaddy Email Marketing -konto. Du kan vælge fra en eksisterende formular på din GoDaddy Email Marketing -konto eller tilpasse en ny. Og hvis du ikke allerede har en GoDaddy Email Marketing -konto, hjælper plugin'et dig med at oprette en.

Bemærk: Hvis du brugte opsætningsguiden til at oprette dit WordPress -site, konfigureres dit plugin automatisk for dig. Du kan bekræfte dette ved at klikke på Plugins og lede efter GoDaddy Email Marketing Tilmeldingsformularer . Hvis den allerede er der, kan du springe over for at oprette eller redigere en tilmeldingsformular.

Næste trin

1. Konfigurer WordPress GoDaddy Email Marketing Plugin til tilmeldingsformularer
  2. Opret en ny, eller rediger din eksisterende e -mailtilmeldingsformular
  3. Placer din tilmeldingsformular på dit WordPress -site ved hjælp af en widget eller en kort kode