Løs billedminiaturer, der ikke vises

Der kan være problemer, efter konfigurationsændringer, når WordPress ikke er i stand til at vise miniaturebillederne af tidligere uploadede billeder. Du kan bruge plugin -programmet Regenerate Thumbnails til at løse dette problem.

1. Installer et plugin i WordPress .
  2. Aktivér et plugin i WordPress .
  3. Hvis du vil gendanne alle miniaturebillederne til dit site:
    1. I menuen Funktioner skal du klikke på Regen. Miniaturebilleder
    2. Klik på knappen Regenerer alle miniaturer .
  4. Hvis du vil opdatere individuelle miniaturebilleder:
    1. Klik på Medie fra WordPress -navigationsbjælken.
    2. Hvis du er i gittervisningen, skal du klikke på listevisningen i dit mediebibliotek.
    3. Find billedet, og hold markøren over det, så du kan klikke på linket Regenerer miniaturer.

Med ovenstående trin kan du se en side, der viser, at det lykkes at regenerere billederne.

Bemærk: Dette WordPress -plugin er et tredjeparts -plugin. Gennemse udviklerens side for problemer med dets brug.

Flere oplysninger: