Ret miniaturebilleder, som ikke vises

Til tider kan WordPress ikke vise miniaturebillederne af tidligere uploadede billeder efter konfigurationsændringer. Du kan løse dette problem ved at bruge en tredjepartsplugin som f.eks. Gendan miniaturebilleder-plugin.

Gendan alle miniaturebilleder for din site

1. Log på WordPress.
  2. Installér og aktivér Gendan miniaturebilleder-plugin.
  3. Fra menuen i venstre side skal du vælge Værktøjer og derefter Gendan miniaturebilleder.
  4. (Valgfrit) Vælg eller ryd afkrydsningsfelterne ved siden af de tilgængelig indstillinger, hvis du vil foretage justeringer af standardopsætningen.
  5. Her kan du vælge, hvilke miniaturebilleder du vil gendanne:
    • Vælg Gendan miniaturebilleder for alle X vedhæftninger for at gendanne alle miniaturebilleder, hvor X er det faktiske antal vedhæftninger.
    • Vælg Gendan kun miniaturebilleder for de X fremhævede billeder, hvis du kun vil gendanne miniaturebilleder for alle dine fremhævede billeder, hvor X er det faktiske antal fremhævede billeder.

Når processen er gennemført, bør du se meddelelsen Færdig.

Gendan individuelle miniaturebilleder af billeder

1. Log på WordPress.
  2. Installér og aktivér Gendan miniaturebilleder-plugin.
  3. I menuen i venstre side vælger du Medier.
  4. Vælg Ikonet for WordPress-biblioteksliste Listevisning.
  5. Find billedet, lad musen hvile over det og vælg derefter Gendan miniaturebilleder.
  6. (Valgfrit) Vælg eller ryd afkrydsningsfelterne ved siden af de tilgængelig indstillinger, hvis du vil foretage justeringer af standardopsætningen.
  7. Vælg Gendan miniaturebilleder.

Når processen er gennemført, får du vist meddelelsen Færdig! Klik her for at gå tilbage.

Flere oplysninger: