Ret miniaturebilleder, som ikke vises

Der kan være problemer, efter ændringer i konfiguration, hvor WordPress ikke kan vise miniaturebilleder af tidligere uploadede billeder. Du kan bruge Gendan miniaturebilleder-plugin til at løse dette problem.

1. Installér en plug-in i WordPress.
  2. Aktivér et plug-in i WordPress.
  3. Hvis du vil gendanne alle miniaturebillederne for din site:
    1. Under menuen Værktøjer skal du klikke på Gendan miniaturebilleder
    2. Klik på knappen Gendan alle miniaturebilleder.
  4. Hvis du vil opdatere individuelle miniaturebilleder af billeder:
    1. Klik på Medier fra WordPress-navigationslinjen.
    2. Hvis du er i gittervisning, skal du klikke på listevisning i mediebiblioteket.
    3. Find billedet og hold markøren over det, så du kan klikke på linket Gendan miniaturebilleder.

Ovenstående trin fører dig til en side, som viser, at billederne blev gendannet.

Bemærk: Denne WordPress plug-in er en tredjeparts plug-in – gennemse udviklerens side for problemer med dens anvendelse.

Flere oplysninger: