Løs fejl med omdirigering i WordPress

Fejlen med omdirigering i WordPress angiver, at noget forårsager for mange omdirigeringer, og at serveren ikke kan fuldføre anmodningen. Dette problem er typisk forårsaget af forkerte domæneindstillinger, men det kan også være forårsaget af tredjeparts tjenester såsom Cloudflare.

Eksemplerne nedenfor viser, hvordan fejlmeddelelsen vises i forskellige browsere:

• Google Chrome
    Denne side virker ikke example.com omdirigerede dig for mange gange. Prøv at rydde dine cookies. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS
  • Mozilla Firefox
    Siden viderestiller ikke korrekt Firefox har registreret, at serveren viderestiller anmodningen om denne adresse på en måde, der aldrig bliver fuldført.
  • Microsoft Edge
    Hmmm ... kan ikke nå denne side

Bemærk: Sikkerhedskopiér altid dit WordPress -site, før du ændrer filer.

1. Opret forbindelse til din hjemmeside med en FTP -klient .
  2. Rediger wp-config.php-filen i det eksterne bibliotek, hvor din WordPress-hjemmeside er placeret.
  3. Opdater eller tilføj følgende linjer nedenfor define ('WP_DEBUG', false); :
    define ('WP_SITEURL', ' http://example.com '); define ('WP_HOME', ' http://example.com ');
    • WP_SITEURL er Site -adressen (URL) i Generelle indstillinger.
    • WP_HOME er Site -adressen (URL) i Generelle indstillinger.
    • Protokol skal være enten http eller https, men aldrig begge.
    • Underdomænet skal være med www eller uden www, men aldrig begge.
    • Domænet kan være anderledes, hvis websitet kræver det (f.eks. http://example.com/blog ).
  4. Gem ændringerne.
  5. Ryd din browsercache .
  6. Naviger til dit site i en browser for at teste, om fejlen er væk.

Næste trin

• Hvis du bruger Cloudflare til at administrere SSL -trafik med deres Fleksible SSL -produkt, kan du finde flere oplysninger på deres supportside .
  • I nogle tilfælde kan et SEO- eller et omdirigerings -plugin forårsage fejlen. I så fald skal du læse Fejlfinding og reparere WordPress -plugin -fejl .