Løs FTP -pop op i WordPress

Du kan muligvis støde på en popup til dit FTP -brugernavn og din adgangskode, når du installerer eller opdaterer et plugin i WordPress. Følg disse trin for at løse problemet:

1. Opret forbindelse til din hjemmeside med FTP .
  2. Tilføj disse 3 linjer hvor som helst i filen wp-config.php
    : define ('FS_METHOD', 'direct'); define ('FS_CHMOD_DIR', (0705 & ~ umask ())); define ('FS_CHMOD_FILE', (0604 & ~ umask ()));
  3. Gem dine ændringer, og upload filen.
  4. Når du har indsat det, skal du muligvis opdatere WordPress -dashboardet eller rydde din browsercache og cookies.

Bemærk: Det er vigtigt at indsætte disse kodelinjer over linjen: /* Det er alt, hold op med at redigere! God udgivelse. */ .

Du kan nu opdatere eller installere plugins uden dette problem.