Løs temafejl i WordPress

Når du har foretaget fejlfinding på dit site for at finde fejlen, kan du forsøge at rette dit tema og sætte dit site i stand til at fungere igen.

Forståelse af en WordPress -relateret PHP -fejl

Hvis din tidligere fejlfinding afslørede en PHP -fejl , kan du bruge følgende tabel til at forstå fejlen.

Fejltype Definition og næste trin
E_ERROR Dette er en alvorlig fejl, der forårsager scriptets afslutning. Disse er typisk forårsaget af at kalde et ikke-eksisterende objekt som en klasse eller funktion. Dette kan ofte forekomme i versionskompatibilitet. Dit næste trin bør være at opdatere din WordPress -version, temaer og plugins.
E_WARNING En kørselstidsadvarsel forårsager ikke scriptafslutning. Dette er potentielle problemer, der opstår, men som ikke stopper behandlingen af PHP. Disse kan ofte omfatte advarsler om udfasning, hvilket indikerer, at din kode muligvis bruger en forældet version af PHP og skal opdateres. En advarsel i dine PHP -logfiler er ikke nødvendigvis relateret til det problem, du oplever.
E_PARSE Dette er en kompileringsfejl. Det er normalt vejledende for en PHP -syntaksfejl, såsom et manglende semikolon ;, parentes (), eller åbnings- eller lukningsbeslag {} , eller et vilkårligt antal andre syntaksfejl. Du bør gennemgå den fil og linje, der er angivet i fejlmeddelelsen og se efter potentielle syntaksfejl.
E_NOTICE Dette er typisk PHP -fejl, som ikke forårsager scriptafslutning. De angiver, at der kan være et problem, men kan være en del af den normale kørsel af scriptet. En almindelig årsag er at bruge en udefineret PHP -variabel. En meddelelse i dine PHP -logfiler er ikke nødvendigvis relateret til det problem, du oplever.

Opdater dine WordPress -komponenter

Når din WordPress -version, tema eller plugins opdateres, kan de udvikle en konflikt med de andre komponenter, der ikke er blevet opdateret. Opdatering af de andre komponenter kan gendanne dit site. Se følgende for at opdatere en komponent på dit site:

Hvid skærm uden PHP -fejl

Hvis du har en hvid skærm for døden, og din fejlfinding ikke afslørede en PHP -fejl, skal du kontrollere følgende:

1. Sørg for, at din wp-content/temaer mappe er til stede.
  2. Bekræft, at tilladelserne er korrekte for wp-content- og tema-mapperne.
  3. Bekræft, at mappen til dit aktive tema også har de korrekte tilladelser.
  4. Sørg for, at biblioteket for dit aktive tema har filer til stede.
  5. Kontrollér, om der også er et standardtema i mappen wp-content/themes. WordPress vil automatisk indlæse standardtemaet, hvis det aktive tema ikke er til stede.
  6. Bekræft, at filen index.php i rodmappen ikke mangler eller er tom.
  7. Bekræft, at dit temas index.php -fil ikke mangler eller er tom.

Næste trin

• Hvis problemet fortsætter efter ovenstående fejlfinding, skal du muligvis afinstallere og geninstallere dit tema .