Fjern begrænsninger fra min Workspace Email for overførsel til Microsoft 365

Vi går på pension Workspace Email og frigiver ikke længere nye funktioner. Vi har ikke taget denne beslutning let, men for at give dig den bedste e -mailoplevelse opfordrer vi dig til at flytte til Microsoft 365 med de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

Du skal dog muligvis foretage ændringer af dine Workspace Email -konti, hvis visse begrænsninger forhindrer os i at migrere dig til Microsoft 365. Vi ønsker, at din migrering gennemføres så problemfrit som muligt, men vi skal bede dig om at tage et par skridt først.

Vælg den begrænsning, der kan gælde for dig, for at se løsningen:

Brugere, der er konfigureret på både Professional Email og Workspace Email på mit domæne

Hvis dit domæne er konfigureret med både Workspace Email og Professional Email, kan vi ikke migrere dig til Microsoft 365. Vi understøtter ikke overflytninger fra Professional Email, og et enkelt domæne kan ikke have nogle brugere på Professional Email, mens resten migreres fra Workspace Email til Microsoft 365.

Eksempel: Brugere på coolexample.com bruger både Workspace Email og Professional Email. jane@coolexample.com bruger Workspace Email og john@coolexample.com bruger Professional Email.

Du skal migrere alle dine brugere til enten Workspace Email eller Professional Email. Hvis de fleste brugere bruger Workspace Email, er det måske nemmest at flytte dine andre brugere over fra Professional Email. Alternativt, hvis du vil fortsætte med at bruge Professional Email og undgå overflytning til Microsoft 365, kan du flytte alle dine Workspace Email brugere til Professional Email.

Vælg den relevante fane baseret på, om du vil flytte alle dine brugere til Workspace Email eller Professional Email.

For at flytte alle dine Professional Email -brugere til Workspace Email skal du sikkerhedskopiere dataene, slette hver konto og genskabe dem i Workspace Email.

1. Log på dit E-mail og Office-dashboard (brug GoDaddy-brugernavn og -adgangskode).
  2. Gennemgå dine Professional Email -brugere. Sørg for, at hver enkelt føjes til Outlook , så du kan følge det næste trin.
  3. For hver Professional Email -bruger skal du eksportere dine meddelelser, kontaktpersoner og kalenderbegivenheder for at oprette en sikkerhedskopifil.
  4. Slet hver bruger.
  5. Opret en ny Workspace Email -konto til hver bruger.
  6. Importér sikkerhedskopien fra hver Professional Email -konto til en ny Workspace Email -konto.

Alle dine e -mailkonti konfigureres på Workspace Email og bliver migreret til Microsoft 365.

For at flytte alle dine Workspace Email -brugere til Professional Email skal du sikkerhedskopiere dataene, slette hver konto og genskabe dem i Professional Email.

1. Log ind på dit Workspace Control Center. Brug din GoDaddy-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til Workspace Email kan ikke bruges her).
  2. Gennemgå dine Workspace Email -brugere. Sørg for, at hver enkelt føjes til Outlook , så du kan følge det næste trin.
  3. For hver Workspace Email -bruger skal du eksportere dine meddelelser, kontaktpersoner og kalenderbegivenheder for at oprette en sikkerhedskopifil.
  4. Slet hver bruger.
  5. Opret en ny Professional Email -konto til hver bruger.
  6. Importér sikkerhedskopien fra hver Workspace Email -konto til en ny Professional Email -konto.

Alle dine e -mailkonti bruger nu Professional Email.

Tilbage til toppen

Jeg har Workspace Email -brugere konfigureret med et domæne på en anden GoDaddy -konto

Vælg den relevante fane baseret på, om du ejer det domæne, der er tilknyttet dine Workspace Email -brugere.

Hvis du har Workspace Email -brugere, men ikke ejer det tilknyttede domæne, kan vi ikke migrere dem til Microsoft 365. Vi giver dig en Microsoft 365 -kredit, som du kan bruge til at oprette nye brugere på et domæne, som du ejer. Bare rolig - du kan sikkerhedskopiere dine Workspace Email -data og derefter importere dem til Microsoft 365.

1. Log ind på dit Workspace Control Center. Brug din GoDaddy-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til Workspace Email kan ikke bruges her).
  2. Gennemse dine Workspace Email -konti.
    1. (Valgfrit) Slet ubrugte Workspace Email -konti.
    2. (Valgfrit) Hvis du bruger en konto som et arkiv, kan du eksportere dine meddelelser, kontaktpersoner og kalenderbegivenheder for at oprette en sikkerhedskopifil og derefter slette kontoen.
  3. Hvis du stadig bruger en Workspace Email -konto og vil bruge den med Microsoft 365, skal du eksportere dine meddelelser, kontaktpersoner og kalenderbegivenheder for at oprette en sikkerhedskopifil.
    1. Når dine Workspace Email -konti er trukket tilbage, sender vi dig Microsoft 365 -kreditter med den samme tid tilbage som dine Workspace Email -abonnementer.
    2. Når du har modtaget kreditten, skal du bruge den til at konfigurere nye Microsoft 365 -e -mailkonti. Kontiene skal konfigureres med et domæne, som du ejer. Hvis du vil konfigurere dine brugere på et domæne, som du ejer, men som er på en anden GoDaddy -konto, chat med vores GoDaddy-guider (vælg Kontakt os .
  4. Importér sikkerhedskopien fra hver Workspace Email -konto til en ny Microsoft 365 -konto.

Når du har importeret dine sikkerhedskopier, kan du fortsætte med at bruge din e -mail med Microsoft 365.

Hvis du har adgang til den GoDaddy -konto, der ejer det domæne, der er tilknyttet dine Workspace Email -brugere, kan vi migrere dine konti til Microsoft 365. Når du har gennemgået og slettet ubrugte konti, kan vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig med at flytte dine brugere under GoDaddy kontoen med domænet.

Påkrævet: Hvis du ejer det tilknyttede domæne, men ikke kan få adgang til den GoDaddy -konto, hvor det er registreret, chat med vores GoDaddy-guider (vælg Kontakt os .
  1. Log ind på dit Workspace Control Center. Brug din GoDaddy-e-mailadresse og -adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til Workspace Email kan ikke bruges her).
  2. Gennemse dine Workspace Email -konti.
    1. Slet ubrugte Workspace Email -konti.
    2. Hvis du bruger en konto som et arkiv, kan du eksportere dine meddelelser, kontaktpersoner og kalenderbegivenheder for at oprette en sikkerhedskopifil og derefter slette kontoen.
    3. Hvis du stadig bruger en Workspace Email -konto og vil have den migreret til Microsoft 365, skal den flyttes til GoDaddy -kontoen med domænet i næste trin.
  3. Hvis du vil flytte dine brugere til GoDaddy -kontoen med domænet, chat med vores GoDaddy-guider (vælg Kontakt os .

Når dine Workspace Email -brugere er under en GoDaddy -konto, migrerer vi dig automatisk til Microsoft 365.

Tilbage til toppen

Mit Workspace Email -brugernavn indeholder specialtegn, der ikke understøttes

Et specialtegn er ethvert tegn, som ikke er alfabetisk eller numerisk. Hvis dit Workspace Email -brugernavn bruger et specialtegn, som ikke understøttes af Microsoft 365, kan vi ikke migrere kontoen.

Eksempel: Dit brugernavn bruger & specialtegn, såsom jane & amp; john@coolexample.com .

Du skal sikkerhedskopiere og slette hver Workspace Email -bruger med ikke -understøttede tegn. Hvis du ikke sletter dem, kan vi ikke migrere nogen af dine brugere til Microsoft 365. Når du har slettet Workspace Email -brugere, der ikke understøtter tegn, og vi migrerer resten af dine brugere, kan du oprette nye Microsoft 365 -konti til de berørte Workspace Email -brugere og importere deres sikkerhedskopier.

1. Hvis du vil eksportere meddelelserne, kontaktpersonerne og kalenderbegivenhederne fra dine Workspace Email -konti, skal du oprette en sikkerhedskopifil .
  2. Slet de berørte Workspace Email -konti. Når vi har bekræftet, at du har slettet kontiene, migrerer vi automatisk resten af dine Workspace Email -brugere.
  3. Efter overflytningen skal du oprette nye Microsoft 365 -brugere til de berørte Workspace Email -konti. Brugernavne kan ikke indeholde specialtegn, der ikke understøttes.
  4. Importér sikkerhedskopien fra hver Workspace Email -bruger til deres nye Microsoft 365 -konto.

Når du har slettet dine konti med ikke -understøttede tegn, oplever disse e -mailbrugere nedetid, mens vi bekræfter og starter overflytningen for de resterende brugere. Vi forstår, at dette er ubelejligt, men hvis du vil fortsætte med at modtage e-mails, der muligvis sendes til de slettede brugere, kan du konfigurere en opsamlings-e-mail til din Workspace Email, før du går over til Microsoft 365. Efter overflytningen til Microsoft 365 kan du vælge et alternativ til alting.

Tilbage til toppen
Bemærk: Hvis du af en eller anden grund ikke kan fjerne de begrænsninger, der påvirker dine konti, kan vi ikke migrere dig til Microsoft 365. Vi trækker dine Workspace Email -konti tilbage, men vi giver dig Microsoft 365 -kreditter med den samme tid tilbage som dine Workspace Email -abonnementer. Du kan bruge disse kreditter til at konfigurere nye brugere.

Relaterede trin

• Hvis du skal sikkerhedskopiere data, skal du først føje dine Workspace Email- eller Professional Email -brugere til Outlook.
  • Hvis du på et tidspunkt har brug for yderligere hjælp, chat med vores GoDaddy-guider (vælg Kontakt os .