Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Fjern domæner fra en mappe

Hvis du ikke længere vil inkludere et domæne i en mappe, kan du fjerne det når som helst. Når du fjerner et domæne, har tildelte delegerede ikke længere adgang til domænet. Fjernelse af domæner fra en mappe sletter ikke domænet fra din konto.

1. Log ind på domænekontrolcentret for GoDaddy. (Har du brug for hjælp til at logge ind? Find dit brugernavn eller din adgangskode.)
  2. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af de (t) domæne (r), som du vil fjerne fra, til en mappe. Eller klik på fluebenet og Vælg alle .
  3. Vælg Organiser og derefter Fjern fra mappe .
    fjern domæne fra mappe
  4. Vælg de (t) mappe (r), som du vil fjerne dine (t) domæne (r) fra.
  5. Vælg Anvend .

Du får vist en succes! meddelelse om, at dine ændringer blev gemt.

Relateret trin

• Rediger indstillingerne for dine domænemapper.