Fjern et blogafsnit fra mit site

Denne handling kan bruges til at fjerne en af dine blogafsnit fra dit site eller en ekstern blogfeed, som du har vist. Dette er den samme proces som at slette et afsnit generelt.

Bemærk: Sletning af dit blogafsnit har ingen indflydelse på dine blogindlæg, kategorier, abonnenter osv. Afsnittet med blogindlæg tillader kun folk at se dine indlæg. Du skal gå til dit Dashboard og gå til Marketing > Blog, hvis du vil slette et blogindlæg .

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne din side.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Gå til det side- og blogafsnit, du vil fjerne, og hold markøren over det afsnit, du vil slette. I menuen, der vises, skal du vælgeIkon for menuen Vandret kebab -indstillinger Menuen Indstillinger. I mobilappen skal du vælge Indhold og derefterIkon for menuen Lodret kebab -indstillinger menuen.
  5. Vælg Slet afsnit .
    Skærmbillede af ikonet for flytningsafsnittet i menuen med sektionsindstillinger
  6. Vælg Slet for at bekræfte, at du virkelig vil fjerne dette afsnit.
  7. Dine ændringer gemmes automatisk. Brug Forhåndsvisning for at se resultaterne, og brug Udgiv dit website, når du er klar til at offentliggøre ændringerne.