Fjern en blog fra min hjemmeside

Denne handling kan bruges til at fjerne din egen blog fra din hjemmeside – eller en ekstern blog-feed, som du har vist.

Bemærk: Denne handling er ikke det samme som at slette et blogindlæg, hvilket beskrives i Slet et indlæg fra min blog

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger/Rediger webside.
  3. Rul til, hvor bloggen vises i dit hovedvindue, klik hvor som helst i afsnittet, og blogpanelet åbnes.
    Klik hvor som helst i blogafsnittet
  4. Klik på Slet afsnit helt nederst i panelet, og klik derefter på Slet det viste bekræftelsesvindue. Bloggen fjernes øjeblikkeligt.
    Klik på Slet afsnit
  5. Klik på Udgiv for at anvende ændringerne på din hjemmeside.